Button badge Kuala Lipis, Pahang, Malaysia
Posted on February 18, 2019 / 57
Price : RM2
Listing Type : Kad Jemputan & Cetakan

[AHLI KELUARGA KEDUA BELAH PENGANTIN SANGAT PENTING SEBAGAI TULANG BELAKANG DI MAJLIS RAJA SEHARI AWAK! JADI JANGAN DIPINGGIRKAN!] 

.

 

Setiap majlis utusan raja sehari, tak mungkin dapat berjalan dengan jaya dan meriah jika tanpa bantuan dan sokongan ahli keluarga yang sama-sama memberi masa dan tenaga demi kelangsungan hari bersejarahmu! 

 

Nampak tak betapa excited wajah kakak, ibu, ayah bila tahu awak nak kahwin? So why not BRIDE TO BE, awak hargailah family kesayangan awak!

 

Dengan cara macam mana?

 

Berikan “BUTTON BADGE” pada setiap ahli keluargamu! Biar mereka pakai masa majlis berlangsung! So cantik and sweet! 😍

 

Mana taknya, 

Dari Tokwan, Mak Tok, Mama, Abah , Abang, Kakak,

Semuanya pakai buttonbadge! Seragam dan cantik!

 

Apa kelebihan “BUTTONBADGE by Arjuna.Co”?

✔ Boleh tukar nama mengikut kreativiti

✔ Boleh juga beri design sendiri

✔ Boleh juga diletakkan gambar untuk setiap nama

✔ 100% berwarna yang pastinya lebih cantik

✔ SIAP 24JAM! Bergantung kepada kuantiti

✔ Harga yang murah dan berpatutan

 

Menarik bukan?! 😍

 

Lebih 1000 PENGANTIN telah menempah dan sangat berpuashati dengan #BUTTONBADGE !

 

Mahligai indah yang dibina ni sekali je seumur hidup! 

Apa salahnya diberi untuk ahli keluarga!

Sekurang-kurangnya boleh menjadi kenangan terindah buat u ollss sekeluarga! Kan?

 

Jika dah terbau wangi nasi minyak tu,

Cepat buat tempahan sekarang!

Arjuna printing doorgift
Related Listings